MŰANYAG- ÉS
FAIPARI KFT. KALOCSA

O nama

A Holz-Plast Műanyag és Faipari Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként, 2021-től új tulajdonossal, és ezáltal megújlt fejlesztési ambíciókkal, folytatja az eddigi eredményes gyártási folyamatokat. A cég magas minőségi és műszaki követelményeket kielégítő műanyag termékek fröccsöntésével foglalkozik elsősorban autóipari, kisebb részben háztartási eszközök gyártóinak beszállítójaként. Jelenleg a vállalkozás 15 főt foglalkoztat, saját tulajdonú telephelyén, Kalocsán.

A vállalkozás a TÜV-Rheinland által auditált ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet.

A cég filozófiája, hogy ipari melléktermékek újra hasznosításával a környezetterhelést minimálisra csökkentve állít elő különféle a későbbiekben beépítésre kerülő műanyagipari termékeket. Ezzel összhangban műanyagyártó vállalatként, a kiemelkedő minőségű termelés mellett, fő célkitűzésünk a környezetünk megőrzése, az anyagok – közöttük a műanyagok- körforgalma. Arra törekszünk, az európai műanyaggyártókhoz hasonlóan, hogy egyre zöldebbé váljunk.

Célunk a műanyagok körforgásos gazdaságban betöltött szerepével kapcsolatos európai stratégiák sikerre vitele, különösen az egyszer használatos termékek – mennyiségének mérséklése az iparban és a mindennapi életben is.

A Holz-Plast Kft, elkötelezett szándéka, hogy a megrendelt termékek gyártását és a hozzá kapcsolódó egyéb feladatokat, környezetkímélően, a legjobb szakmai gyakorlat szerint, a legköltséghatékonyabb módszerekkel, ugyanakkor, a szolgáltatásainkat igénybe vevők elvárásainak megfelelően végezze el.